Sündmuste arhiiv

Improteater IMPEERIUM laval koos Anne Veesaarega

ImpeeriumiEtendusVeesaarega
Improteater IMPEERIUM mängib sel hooajal etendusi koos armastatud Eesti näitlejatega! Igal kuul on uus külalisnäitleja, kellega mängitakse etendus Tartus ja Tallinnas. Aprillis on laval ANNE VEESAAR! Anne on mänginud end eestlaste südametesse ennekõike krapsaka Mare rolliga seriaalist „Õnne 13“. Elurõõmust pakatav ja energiline on Anne ka päriselus. Ega muidu poleks ta pärast Impeeriumi etenduste nägemist vastu võtnud otsuse enda hirmud seljatada ja ka ise improlavale astuda. Imperaalid imetlevad Anne julgust ja ootavad põnevusega, mis juhtuma hakkab!Anne on ootusärevil: “Tuleb tunnistada, et ootan suure põnevusega esimest improtreeningut. Valmisolek on kõik! Ma tahan jõuda saladuse jälile- kuidas nad seda teevad?! Ei tea, kas jõuan?! Läheks nagu uuesti lavaka katsetele. Egas midagi, elukestev õpe! Milline imeline võimalus midagi täiesti uut kogeda! “Etendused:
8. aprill kell 19.00 Genialistide Klubi, Tartu
17. aprill kell 19.00 Kammerteater, TallinnVaata videot: https://www.facebook.com/video.php?v=956225924389641&;set=vb.731761613502741&type=2&theater

Piletid Tartus: 7/9 €
Müügil Piletilevis ja pool tundi enne algust kohapeal.

Etendus kestab koos vaheajaga 1h 45min.

Sündmus Facebookis: https://www.facebook.com/events/1549677191950420/

Improteater IMPEERIUM kasvas välja 2014. aastal esimesest professionaalsest improtrupist Eestis. Seega, kuigi Impeerium on veel noor, on trupil improkogemust juba viis aastat. Liikmed on kutselised näitlejad, kes lisaks Impeeriumile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on Impeeriumis ka andekad muusikud ning suurepärased valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.Ladinakeelne sõna “imperium” tähendab võimu. Improteater Impeerium soovib vallutada kõikide eestlaste südamed ning tekitada sellega maailmakaardile veel üks improrõõmust tulvil maa, kus inimesed väärtustavad koostööd ja loovust ning kus valitseb kujutluse võim.
TRUPIS:
Näitlejad: Merilin Kirbits, Kati Ong, Mairi Jõgi, Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen, Erki Aule, Maarius Pärn
Muusikud: Tarvo Krall, Ragnar Toompuu, Madis Jürgens, Madis Kreevan
Valgustajad: Mario Saarik, Martin Makarevitš
Projektijuht: Monika Tomingas