Sündmuste arhiiv

Kristallkausside meditatsioon

130415_kristallkausid_pisi

DD Mõtlemisfestivali ajal sumiseb kogu Tartu mõtlemisest. Festivali esimesel päeval kutsume teid Genialistide klubisse, et ennast suureks mõttetööks ette valmistada. Kutsume teid Kristallkausside meditatsioonile!

Kristallkaussidest tekkiv vibratsioon tekitavad organismis rahu ja vaikuse. Rahunemine vallandab põhilise kavatsuse, mille tulemusena toimuvad muutused. Muutused viivad keha, meele ja vaimu ümberkujunemisele ning harmoonilisele toimimisele.

Kristallkausside meditatsiooni viib läbi Aivar Täpsi.

Üritus on tasuta!

Täname Genialistide klubi, Coffee In’i, Krisostomust, DD Mõtlemisfestivali!
Üritust korraldavad: Anneli Rääbis, Johanna Mäekivi, Sulev Lange
(DD Akadeemia Helimaania).

FB: https://www.facebook.com/events/895394553837871/