Sündmuste arhiiv

Maleturniir mõtlejale

140415_maleturniir_DD_pisi

Mõtlemisfestivali raames toimub Genklubis kõigile huvilistele, harrastajatele, amatööridele, ent siiski mõtlejatele turniir, kus mängitakse nii nagu “päriselt”.

Mängitakse 5 vooru šveitsi süsteemi järgi. Igas voorus on ajakontroll 5 minutit kummalegi vastasele terve partii jaoks. Mängitakse klassikalise male reeglite järgi ja käikude ülesmärkimine ei ole osavõtjale kohustuslik.

FB: https://www.facebook.com/events/675453505922054/

========

Mõtlemisfestivalil ülistatakse inimese võimet mõelda ja mõtestada maailma enda ümber. Tarvitame festivalil mõtlemist selle kõige ehedamal kujul. Hariduse tegelik essents, mis avaldub loomulikus uudishimus maailma vastu ning kires lahendada keerulisi probleeme, on meie meelest hääbumas ja vajab taastamist.

Selleks saigi Mõtlemisfestival ellu kutsutud, et inspireerida osalejaid diskussioonide, mõttemängude, töötubade ja erinevate põnevate formaatide kaudu küsima veel küsimata küsimusi ning leidma neile ootamatuid vastuseid.

Loe festivali kohta lisa: http://ddakadeemia.ee/fest/