Sündmuste arhiiv

DD Mõtlemisfestival: Psühhobuss: Kas asjad on nii nagu need tunduvad?

Screen Shot 2015-04-10 at 13.54.18


Psühhobuss
 paneb inimesi järjekordsel DD Mõtlemisfestivalil mõtlema sellest, kas asjad on ikkagi nii nagu me oleme harjunud neid tajuma. Kas kordamine on tarkuse ema? Kuivõrd saab usaldada enda meeli?

Kõigest lähemalt juba sel kolmapäeval Genialistide Klubis.

FB: https://www.facebook.com/events/424280554408304/

 

========

Mõtlemisfestivalil ülistatakse inimese võimet mõelda ja mõtestada maailma enda ümber. Tarvitame festivalil mõtlemist selle kõige ehedamal kujul. Hariduse tegelik essents, mis avaldub loomulikus uudishimus maailma vastu ning kires lahendada keerulisi probleeme, on meie meelest hääbumas ja vajab taastamist.

Selleks saigi Mõtlemisfestival ellu kutsutud, et inspireerida osalejaid diskussioonide, mõttemängude, töötubade ja erinevate põnevate formaatide kaudu küsima veel küsimata küsimusi ning leidma neile ootamatuid vastuseid.

Loe festivali kohta lisa: http://ddakadeemia.ee/fest/