Sündmuste arhiiv

Minapilt ja Sinapilt

Screen Shot 2015-04-10 at 13.54.18

Kuidas me tajume ennast ja teisi inimesi?

Minapildist ja enesehinnagust tuleb rääkima Lahendus.net.net’is tegutsev TÜ magistrant ja koolipsühholoogina töötav Kaisa Hunt.

Publik saab mängida mälumängu psühholoogiast ja võita auhindu. Saab arutleda erinevatel inimesi puudutavatel teemadel.

FB: https://www.facebook.com/events/375517739316058/
========

Mõtlemisfestivalil ülistatakse inimese võimet mõelda ja mõtestada maailma enda ümber. Tarvitame festivalil mõtlemist selle kõige ehedamal kujul. Hariduse tegelik essents, mis avaldub loomulikus uudishimus maailma vastu ning kires lahendada keerulisi probleeme, on meie meelest hääbumas ja vajab taastamist.

Selleks saigi Mõtlemisfestival ellu kutsutud, et inspireerida osalejaid diskussioonide, mõttemängude, töötubade ja erinevate põnevate formaatide kaudu küsima veel küsimata küsimusi ning leidma neile ootamatuid vastuseid.

Loe festivali kohta lisa: http://ddakadeemia.ee/fest/