Sündmuste arhiiv

ALLIKABÄNDI TÄNUKONTSERT

020515_Allikabxnd

L 02.05.15/ 15:00


Kontserdipäeval möödub täpselt aasta sellest, kui Allikabänd esines Stockholmi kuninglikus kontserdimajas European Song Festival 2014 raames. 

Meie ansambli osalemine seal sai võimalikuks paljudele toredatele inimestele, kes toetasid meid nii rahaliselt, emotsionaalselt kui ka muud moodi.

Suured tänud : (94 toetajat),

Suured tänud ka mitmetele firmadele ja asutustele: Eesti kultuurkapital, Genialistide klubi, As Hoolekandeteenused, Randel Min, Salvest, Tiit Sokolov, Stallion, Tartu linn, Tartumaa Rahvakultuurikeskselts, Tartu Maarja tugikeskus, TÜ botaanikaaed, Vaimupuudega inimeste Tugiliit. Suured tänud ka paljudele muusikutele, kes meil aitasid toetuskontserte läbi viia: ansambel Comodo, Maarja Haamer, ansambel Helisev hing, Aapo Ilves, Kulno Malva, Meelis Olev, Toivo Sõmer, Marju Varblane, Ardo Ran Varres.

Teistele toredatele inimestele: Ants Johanson, prk. Känd, Ahto Külvet, Ellen Napits, Agne Raudmees, Timo Savostkin, Meris Tammik
Hooandja 94 toetajad. Toon välja toetajad, kes toetasid meid vähemalt 30 euroga: Ago Poolakese, Anne Daniel-Karlsen, Margus Konnola, Juta Schnur, Katrin Lang, Mervi Raudsaar, Anu Vares, Ave Mets, Evelin Lappalainen ja Piret Lemsalu.

Meie poolt aga teile üks väikene muusikaline etteaste ning õhtu lõpuks tutvustame teile Rootsis nähtut ja tehtut lühifilmil, mille maailma esilinastust on teil võimalik vaatama tulla. Pärast filmi on võimalik Allikabändi liikmetele ka küsimusi esitada.

Meid toetati nii rahaliselt, emotsionaalselt kui ka muud moodi ning selle kõige eest soovib Allikabänd öelda ühe suure aitähhi!

NB! Kui nüüd keegi nimetamata jäi, siis kogemata. Suur aitähh ikkagi. :/
Sissepääs on kõigile vaba.

FB: https://www.facebook.com/events/932438473485848/