Sündmuste arhiiv

Improteater IMPEERIUM laval koos Taavi Tõnissoniga

110515_Improteteater

Improteater IMPEERIUM mängib sel hooajal etendusi koos armastatud Eesti näitlejatega! Igal kuul on uus külalisnäitleja, kellega mängitakse etendus Tartus ja Tallinnas.

Maikuus on laval TAAVI TÕNISSON! Taavit iseloomustatakse kui üdini hea südamega ja alati naerusuist inimest. Ta on NUKU teatri näitleja, lavastaja ning kunstiline juht. Laiemale üldsusele on ta tuttav uurijana tele-ekraanilt sarjast „Kelgukoerad“. Lisaks kõigele sellele õpib Peterburi teatriakadeemias nukurežiid. Imperaalidel on hea meel tervitada Taavit Impeeriumi „akadeemias“, kus Taavit ootab ees kaks täiesti avalikku improeksamit (loe: improetendust)!

Etendused:
5. mail kell 19.00 Kammerteater, Tallinn
11. mail kell 19.00 Genialistide Klubi, Tartu

Taavi ise arvab eesootavast nii: “Ma olen suur plaanide armastaja! Mulle meeldib, kui kõik on piisava ajavaruga ette teada… aga vahel muutub selline elu kuramuse igavaks ja siis tahaks üllatusi! Improteater on mulle suureks üllatuseks! See on nagu virmalised Eesti taevas või moosisai heeringaga või… Sukelduda tundmatusse heas seltskonnas – see on mu eesmärgiks!”

Video: https://www.facebook.com/improimpeerium/videos/vb.731761613502741/974173205928246/?type=2

Piletid Tartus: 7/9 €
Müügil Piletilevis ja pool tundi enne algust kohapeal.

Etendus kestab koos vaheajaga 1h 45min.

Sündmus Facebookis: https://www.facebook.com/events/1566110233650027/

Improteater IMPEERIUM kasvas välja 2014. aastal esimesest professionaalsest improtrupist Eestis. Seega, kuigi Impeerium on veel noor, on trupil improkogemust juba viis aastat. Liikmed on kutselised näitlejad, kes lisaks Impeeriumile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on Impeeriumis ka andekad muusikud ning suurepärased valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.Ladinakeelne sõna “imperium” tähendab võimu. Improteater Impeerium soovib vallutada kõikide eestlaste südamed ning tekitada sellega maailmakaardile veel üks improrõõmust tulvil maa, kus inimesed väärtustavad koostööd ja loovust ning kus valitseb kujutluse võim.
TRUPIS:
Näitlejad: Merilin Kirbits, Kati Ong, Mairi Jõgi, Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen, Erki Aule, Maarius Pärn
Muusikud: Tarvo Krall, Ragnar Toompuu, Madis Jürgens, Madis Kreevan
Valgustajad: Mario Saarik, Martin Makarevitš
Projektijuht: Monika Tomingas