Sündmuste arhiiv

Möku esimene pidu live: Jimbino Vegan & Bardi Cannibals (US)

jimbino3_pisi

Sõbrad, kohe ongi käes.

Möku on oma uues kodus Genialistide klubi allkorrusel juba kaks nädalat ehitanud, süsteeme loonud, maa-aluseid veesooni kaardistanud, kraane installeerinud, feng-shui’d paika nihutanud ja värvirullidega ringi patseerinud. Vähem kui nädal on veel jäänud, sest neljapäeval (21. mail) on see käes – ekskavaatorid pannakse seisma ja uus ajastu saab ametliku avalöögi.

Ja teie, sõbrad, lausa peate kõik tulema ja vaatama. Seda, kuidas Genialistide klubi majas lastakse kaheksast kraanist maailma kõige vihasemaid õllesorte. Seda, kuidas näeb välja Möku lett 2.0. Seda kuidas baari saab täiesti uuest uksest. Seda kuidas Villemil ja tema Vatsal on täiesti uus hingamine.

Seda kõike ja veel muud te peategi tulema vaatama. Kasvõi korraks läbi astuma.

Sest teil on jube lihtne tulla – te elate siinsamas. Jimbino Vegan ja tema Bardi Cannibals tulevad näiteks New Orleansist ja teevad meie juures Möku avamise puhuks mitu setti ehedat kreooli tänavajazzi.

Ühesõnaga, te teate küll kuhu tulla ja maja on juba lõunast lahti. Aga muidugi mida õhtu poole, seda rohkem nalja saab.

Nii et sõbrad, kohe ongi käes!

FB: https://www.facebook.com/events/1629733010605140/