Sündmuste arhiiv

Indiefest: Live Mauno Meesit (EST) / Billy Lloyd (UK)

indiefest2015ruut

Tartu Indiefest toob publikuni nädala jooksul vahvad elamused, põnevad kohad, uued ja huvitavad artistid.

Indiefest vabastab ennast sellest, mis toimub ümberringi – toome Tartusse muusikud, kellest te veel teadlikud ei ole, aga alati oleks tahtnud kuulda. Me avame oma külastajatele indiekultuuri nüansid, mis vastasel juhul jääks kellegi garaaži või sahtlisse. Võtame ette artistid, kes ei lase ennast mõjutada peavoolu suundadest ja teevad täpselt seda, mis südames tundub õige. Teeme reisi isepäisuse rööbastel ja kutsume kaasa kõiki, kellel on soov koos meiega nautida vabadust.
22:30 Mauno Meesit (EST)  

00:15 Billy Lloyd (UK) 

DJ Mahe

FB: https://www.facebook.com/events/632426043558109/

Mauno MeesitBerliinis elav Eesti laulja ja muusikakirjutaja Mauno Meesit, kes siiani Sinise nime all elektroonilist muusikat avaldanud, pakub enda nime all akustilist ja minimalistlikumat loomingut. Kontsert on ühtlasi värske albumi “Closer” esitlusõhtu Tartus, kus Meesit räägib ka albumi sünnist ning plaadid on kohapeal saadaval.
 
Billy Lloyd: Kirjutamisest produtseerimiseni ning läbi lõpptulemuse visuaalse realiseerimiseni suudab Billy Lloyd hõlmata terve kunsti spektri vähese välise sisendita. “Aeg-ajalt kuuleb heli, mis on värske, aga samas tuttav, viies su kuhugile mineviku muusika mälestusteni. Samal ajal pannes sind hindama uue muusika nüansse ja individuaalsust.” (Vada Magazine). Tema muusika, mida on mõjutanud Björk, Patric Wolf ja Lana Del Rey, on korjatud üles BBC 6 Music DJ-de ning samuti ka Radio 1Xtra Trevor Nelsoni poolt. Temast on räägitud nii Huffington Postis kui ka erinevates rahvusvahelistes meediakanalites.