Sündmuste arhiiv

EHF 2015: Nüüdiskunstide öö

290515_EHF_Kozlova

EHF-i muusika-aasta programm
Kavas: Tatjana Kozlova-Johannese multimeediaetendus “Betweenland” (uue versiooni esiettekanne)

Festival’s programme for the Year of Music
Programme: Multimedia performance “Betweenland-1″ by Tatiana Kozlova-Johannes (premiere of a new version)

„Betweenland-1“ on 45-minutine teos, mis püüab panna kuulaja viibima otsekui kahe aegruumi vahele. Elektroakustilisele muusikale lisandub lõiguti koha peal mängitud heli ja valgus. Tegemist on 2014. aastal valminud audiovisuaalse kompositsiooni „Betweenland” uue versiooniga.

„Betweenland-1“ is a 45 minute work that attempts to make the listener stay between two spacetimes. The music of this work consists of electro-acoustical composition, which will be occasionally joined by live sounds and lights. „Betweenland-1“ is a new version of audiovisual composition that was premiered in 2014.

Pilet/ticket 9/6

FB: https://www.facebook.com/events/1659894767567093/

 

Rahvusvaheline nüüdismuusika festival “Eesti heliloojate festival” (EHF)
toob 2015. a Eestisse neli suurte nüüdismuusikafestvalide lavadele oodatud ansamblit. EHF toimub 22.–29. maini esimest korda paralleelselt Tallinnas ja Tartus ning festivali kava on rahvusvahelisem kui kunagi varem. Festivali heliloojad on Tatjana Kozlova-Johannes ja maailmanimega Itaalia helilooja Ivan Fedele.

“Eesti heliloojate festival püüab tippansamblite kaasamisega rikastada eesti heliloojate loomingu esituste pilti ning olla eesti heliloojate esiettekannete kõrval ka välisautorite teoste tellija ja esiettekandja,” põhjendab festivali kunstiline juht Monika Mattiesen oma valikuid. “Pealegi toovad sellisel tasemel ansamblid endaga kaasa ka teoseid, millest siin sageli ei kuulegi.”

http://composer.ee/