Sündmuste arhiiv

Live: 615 & Tommyboy (16+)

300515_Tommyboy

L 30.05.15/ 22:00/ 5€

FB: https://www.facebook.com/events/852536958155250/

615 on 2004-2005 tekkinud räpirühm Tartust. Algsest kuuest on jäänud tegevliikmeid neli: CuBa, Karl, Kose ja Mardikas.

www.615.ee

————————–————————-

Tommyboy

Tommyboy aka T-Boy aka TB aka k6ht
… ehk kodanikunimega Toomas Tilk on sündinud 22.04.1976. Räppar, poeet ning ideede generaator, kelle jaoks on hiphopkultuur ja kõik sellega seonduv olnud väga oluline juba 1990-ndate algusest. Oma muusika loomist alustas 1995. mõjutatuna endise kodulinna Pärnu järjest kasvavast hiphopliikumisest. Esimene avalik esinemine toimus 96/97 aastavahetuspeol Pärnu Soolaaidas. 1997. aasta suvel asetleidnud kohtumine räppari ja produtsendi Alkoga (Gert Laanemets) pani aluse räpp-bändile NOIZMAKAZ (http://noizmakaz.illlab.ee/ ). Lisaks Noizmakaz-i tegemistele on Tommyboy olnud kaastegev paljudes projektides nii sõnadekirjutajana, kui vokalistina nagu näiteks koostööd bändidega Hell Can Wait, Whaw!Zaikz, The Belka, The Sun, A Rühm, ?Kvartett (http://kvartett.illlab.ee/ ), Def Räädu ja Stupid F&Hash ning lisaks teinud koostööd pea kõigi Eesti tuntumate biidimeeste, DJ’de ja MC’dega. 2004. aasta alguses sõlmis Tom plaadilepingu Umblu Recordsiga, mille tiiva alt ilmus sama aasta suvel esimene sooloplaat “?MC”. 2006 aastal avaldas Tom oma teise sooloka – “Suur Pilt”, mis võitis 2006. aasta muusikaauhindade jagamisel aasta parima räpiplaadi tiitli. Kogu plaadi, v.a. nimilugu, miksis ja salvestas Alko. 2005.aasta lõpust alates on Tommyboy teinud muusikat bändis KÜLALISED, kelle debüütalbum “Külalised” nägi ilmavalgust 2008 jõulude paiku.
2010 kevadel ilmus TB-lt tema esimene tekstikogumik Aja Kiri, selle väljaandjaks oli Tammerraamat. TB kolmas ja tõenäoliselt viimane sooloalbum “ Meele lahutus” ilmus 2013 suvel, singlid “Võrk”, “P2ikesetydruk” ja “Vasak jalg parem jalg” ringlevad Eesti raadiojaamades ning on kuulatavad ka veebis (www.ehh.ee,www.myspace.com/tummabai).
2012 sügisel pani peale 15 aastast tegutsemist pillid kotti Noizmakaz – aga TB retked muusikas jätkuvad.
Koos vana sõbra ja võitluskaaslase Chalice-ga puhuti 2009 hing sisse uuele plaadifirmale Superbandiit Records (www.superbandiit.ee) Koostöös DJ Philgoodi ja Magnum P;I.-ga veab Tom igakuist pidudesarja Yo!Hoov, mille koduklubiks on kujunenud klubi Sinilind. 2014 aastal alustas kollabo-projekt TÄHETARGAD, koostöös hea sõbra ABRAHAM-iga. Sellelt sõnaüksuselt võib oodata albumit 2015 kevadeks.
————————–————————–———
DJ: TBA

Pilet 5euri