Sündmuste arhiiv

Tänavakarneval Uues Õues

tsirkus_poster

Esmaspäeval, 01. juunil juhtub midagi erakordset!

Vaid kaheks tunniks kell 17:00-19:00 saabub Uude Õue Lai 37 ja Magasini 5 vahelisele õuealale tõeline tänavakarneval!

Kohal on New Orleansi tänavamuusik Jimbino Vegan ja tema klarnet; The Mighty Funk Beat Collective esindajad, Voronja Vanamees Raul Oreškin oma vuntside ja söeküttel samovariga, saviplaadi DJ Vladimir Polozov Tiksojalt toruga grammofoni ja 1930-date Eesti tantsumuusika koguga; tänavateater ja tänavanäitlejad; eri suuruses seebimullid; 30-date stiilis Tartu swingiklubi; tuletantsijad- ja žonglöörid. Karu rattaga seekord tulla ei saanud.

Aga ole sina kohal!
Pane oma kõige metsikum kostüüm selga, saba taha, sarved pähe ja ole osaline!

Karneval on prii ja võetakse linti

FB: https://www.facebook.com/events/892301287529239/