Sündmuste arhiiv

Anime Filmiõhtu: Welcome to The Space Show (Jaapan 2010, 136 min)

020615_anime

Kolmapäeval, 3. juunil toimub enne suurt suve viimane filmiõhtu Genialistide klubis! Valisime selleks puhuks välja ühe lustaka suvehõngulise filmikese nimega Welcome to The Space show. Algusajaks nagu ikka, 20.00.

Väike küla kauges metsaregioonis. Suvevaheaeg. 5 last veedavad oma aega laagris. Ühel päeval leiavad nad väikese koera, kes tundub abi vajavat. Peagi selgub, et tegu ei olegi koeraga, vaid tulnukaga, kes on tähtsal missioonil. Seiklus alaku!

Treiler: https://www.youtube.com/watch?v=HOh3oT_4DSc

Üritus on kõigile tasuta, Genialistide klubist on võimalik osta head-paremat süüa-juua! Film on jaapani keeles inglise keelsete subtiitritega ning kestab 130 minutit.

Näeme Genialistide klubis!

FB: https://www.facebook.com/events/1068193149861507/

Wednesday, 3rd of June, what better date is there to celebrate the coming summer with the last movie screening of this spring? This time we’ll be watching Welcome to The Space Show. We’ll start at 8 p.m. in second floor’s hall.

A small village in a lone forest region. Summer holidays. 5 kids spent their summer at a camp. One day they come upon a small dog, who seems to need help. Soon a realization is made – it’s not a dog, it’s an alien on a very important mission. Let the adventure begin!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=HOh3oT_4DSc

The event is free of charge for everyone, it’s possible to buy some yummy food or drinks from Genialistide klubi’s ground floor bar. The movie will be screened in Japanese with English subtitles and lasts 130 minutes.

See you in Genialistide klubi!