Sündmuste arhiiv

Forest Kämp plaadiestilus: SIP EL GAAD + Jaan Pärn ja Pahad Seemned, OUU, DJd

050615_Forest_Kxmp

05. juuni 2015

Forest Kämp plaadiestilus: SIP EL GAAD + Jaan Pärn ja Pahad Seemned, OUU, DJd Robin ja Akrobaadid

LIVE:

22:00 Jaan Pärn ja Pahad Seemend

23:00 OUU

00:00 Forest Kämp

DJd Robin ja Akrobaadid

Uksed 21:00

Pilet 5 EUR

FB: https://www.facebook.com/events/452021444965997/

JAAN PÄRN JA PAHAD SEEMNED

Jaan Pärn ja Pahad Seemned on hoidunud määratlemast oma stiili, mistõttu on ehk tabavaim ühesõnaline iseloomustus – eklektika. Laias plaanis tahab ansambel siiski mahtuda pigem roki kui popi alla. Bänd on loodud 1998. a Tartu Ülikooli geograafia instituudi aastapäeva üllatusesinejana. Aastatel 1998–2003 tegutsesid Looduskaitseringi Levimuusikaansambli nime all ning esineti peamiselt geograafia instituudi ja Tartu Üliõpilaste Looduskaitseringi aastapäevadel tuntud levilaulude interpretatsioonidega. 2007. aastal ilmutas bänd EP “Lahkuvad Lennud”. 2010. aasta aprillis ilmus bändil esimene kauamängiv “Pahad Seemned”, mida esitleti legendaarses Von Krahli Klubis. Pika eluea jooksul on ansambel esinenud paljudes kohtades üle Eesti – Viljandist Käsmuni ja Tartus Tallinnani.

Jaan Pärn ja Pahad Seemned Myspace´is: https://myspace.com/jpjps

*********************

OUU

Ansambel Ouu on väljavalitud inimeste grupeering maailmaliidrite poolt, kes on sunnitud tegema muusikat. Kollane ümbrik saabus iga bändiliikme postkasti ning kõik värvati mustade pintsakutega härraste poolt. Salvestised, mis on töötatud välja NASA spetsialistide poolt, võivad jätta esialgu mulje, et bänd viljeleb rahulikku akustilist muusikat (mis on ka tõsi), kuigi on ka palju elektrikitarrist nõretavaid energilisi palasid. 2014. aasta suvel ilmus bändilt esimene album “Sammalhabe”. Barokse küllusega täidetud krambivaba plaat leevendab põhjendatud hirmu traditsioonilise indie-rocki, biitmuusika, ootuspäraste pop-skeemide ja nunnutavate helipiltide ees, päästes kõik nimetatud suunad valla üllatusrohkesse vabatsooni.

 

Ouu Soundcloud´is: https://soundcloud.com/ensemble-ouu

 *********************

FOREST KÄMP

Lõkketule suitsuse hõngu ja metsa sügavustest kaikuvate häältega vürtsitatud muusikaline kollektiiv Forest Kämp mängib koos alates 2013. aastast. Ennast stiilselt indie folk /urban country skeenesse liigitanud bänd on senimaani saanud maha esinemistega siin-seal üle Eesti. Tähtsamateks kordaminekuteks võib lugeda esinemisi erinevatel festivalidel, sealhulgas 2014. aasta Tartu Indiefestil.

Senimaani on bänd avaldanud neli singlit, millest esimene, ”Kuuevarbaline”, ilmus 2014. aasta juulis. Järgmisena avaldati “Kaarsilla saladus” sama aasta augustis. Järjekorras kolmas heliteos oli “Esimene lend”, mida esitleti 2014. aasta detsembrikuu esimesel päeval. Nädal pärast ilmumist pärjati “Esimene lend” Raadio 2 nädala demo tiitliga ning 2015. aasta veebruarikuus TV6 Nädala Tegija tiitliga. Forest Kämpi kõige uuemaks singliks on aga “Kukeseente taga”, mis ilmus kuulajateni 2015. aasta aprillikuu lõpus. Tartu kontserdil toob bänd kuulajateni oma esimese ahjusooja kauamängiva uue materjali.

Forest Kämp Soundcloudis: https://soundcloud.com/forest-kamp

Sip El Gaad!

*********************

ROBIN JA AKROBAADID

Robin Viia ehk lihtsalt Robin on tuntud Tartu melomaan, kes plaadimängijate taga eksleb peamiselt funki ja disco maastikul. Rännak läbi erinevate kümnendite saab olema üksjagu energiline ja meeleolukas ning kedagi ei jäeta maha.

Ott Marten Lunge ja Siim Valtna ehk Akrobaadid on muusikasõltlastest sõbrad, kes peamiselt kaasa liikunud Tartu underground skeene tegemistega. Omas headuses eksperimenteerivad Akrobaadid rütmika indie ja funki radadel.