Sündmuste arhiiv

INDIEFEST esitleb JUUNITUUR lavastuse esikapidu @ Genialistide Klubi

120615_indiefest juunituur

INDIEFEST esitleb
JUUNITUUR lavastuse esikapidu

R 12.06.15 kell 22:00

Indiefest DJde käe all muusikalised lustikavad mis tõmbavad juuni öised tuurid käima

Teatripeol astuvad üles üks dramaturg, üks teatriteadlane ja üks näitleja:

DJ Staarja, kes katsetab, kas „klassikalise“ tiitlit kandvat muusikat saab kuulata ka väljaspool uhkeid kontserdisaale, kus peab viisakalt tooli peal istuma, lipsusõlm kõri pigistamas..kuigi tegelikult tahaks hoopis… TANTSIDA!

DJ Marite Butkaite (teatralis dramaturgis) otsib üles ja toob kuuldavale teada ja tuntud tantsulood eri kümnenditest. Lisaks võib kohata ka kuldset klassikat teatrilavalt ja kinolinalt. Kirsina tordil tuleb ka moodsaid folgi sugemetega meloodiaid. Üks on kindel – jalga tuleb panna mugavad kingad!

DJ Erni Kask mängib “indie-sülti” ehk eelarvamuste vabalt ainult sellist muusikat, mis talle endale meeldib. Eeldustega, et siis meeldib see ka teistele. Seejuures mitte-tantsumuusikat, mis kõlbab tantsimiseks.

Pidu on prii!

Pidu on prii!

FB: https://www.facebook.com/events/109977642671015/

JUUNITUURI kohta loe täpsemalt siit:
https://www.facebook.com/events/1054878314540241/