Sündmuste arhiiv

JUUNITUUR – Must Kast

120615_Juunituur

JUUNITUUR on humoorikas võtmes lavastus, mis koosneb nelja aasta jooksul teatrikoolis etendatud lühinumbritest ning tagasivaateliselt tekkinud arusaamast selle kohta, kuidas neid tänases päevas mõtestada. Usume, et selline ülevaade võib kõnetada igaüht, kes kunagi on oma unistuse nimel tööd teinud, sealjuures teadmata, mida täpselt on vaja teha.

12. 06 kl 19:00 Tartu, Genialistide Klubi

FB: https://www.facebook.com/events/1054878314540241/
Õppimine teatrikoolis ja üleüldse teatri tegemine on enamasti ümbritsetud saladuselooriga. 4 aastat oleme me olnud oma perede ja sõprade jaoks kadunud ning „näitlema õppinud“. Mida see tähendab? Kuidas see käib? Kas meil normaalseid õppeaineid ka on? Nendele küsimustele ei oska me veel isegi praegu vastata. Küll aga näeme me juba nüüd selja taha vaadates, et kogu see protsess on oma intensiivsuses olnud väga töine, ent samuti väga naljakas. Tundub, et sellest kogemusest võiksid lisaks meile õppida ning rõõmu saada ka teised inimesed.

Oleme Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia etenduskunstide osakonna teatrikunsti eriala 10. lend ehk teater Must Kast. Lõpetame kooli sellel kevadel ja tahame veel enne lõpetamist korda saata midagi suurejoonelist, mis paneks meid endid proovile ning mis oleks ühtlasi tänuavaldus meie peredele, sünnikohtadele ja publikule – neile, kelleta praegu ei oleks ei kümnendat lendu ega Musta Kastigi.

Oma lavastust mängime 12.-18. juunil üheteistkümnes etenduskohas üle Eesti.

Ajakava:

12. 06 kl 11 Rõuge Rahvamaja ja kl 19 Tartu, Genklubi
13. 06 kl 11 Paide, Wabalinna maja ja kl 17 Rakvere Rahvamaja
14. 06 kl 12 Märjamaa Rahvamaja ja kl 19 Keila Kultuurikeskus
15. j06 kl 19 Kärdla Kultuurikeskus
16. 06 kl 19 Haapsalu Kultuurikeskus
17. 06 kl 19 Tallinn, Erinevate Tubade Klubi
18. kl 12 Mõisaküla Rahvamaja ja kl 19 Viljandi, TÜVKA must saal

JUUNITUUR

Laval: Birgit Landberg, Laura Niils, Kaija M Kalvet, Jaanika Tammaru, Liina Leinberg, Fatme Helge Leevald, Märt Koik, Rauno Polman, Kaarel Targo, Silver Kaljula, Lauri Mäesepp, Mihkel Kallaste, Lennart Peep, Sander Rebane, Karl Edgar Tammi, Kristo Veinberg ja Kristjan Lüüs.

Valgus: Jari Matsi

Muusikud: Kaarel Kuusk ja Ainar Toit

Vaata ka: http://www.teatermustkast.ee/