Sündmuste arhiiv

Reedene laiv – Paul ja Kaisa Neitsov @ Uus Õu

120615_Kaisa_Paul

Reedene laiv – Paul ja Kaisa Neitsov @ Uus Õu
20:00 / prii

Kaisa Neitsov (1987) on noor Pärnust pärit andekas lauljatar. Laulmisega alustas Kaisa lauluõpetaja Toomas Volli käe all. Aastal 2013 lõpetas Kaisa Heino Elleri nim. Tartu muusikakooli pop/jazz laulu erialal (õpetaja Ursel Oja). Sel sügisel asus ta õppima Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemiasse jazzlaulu erialale ja nüüd on Kaisa õpetajaks Sirje Medell.
Elleri koolis õppimise ajal tegutses Kaisa aktiivselt muusikuna ja pälvis konkursil ERMO 2012 parima vokalisti auhinna. Väljapaistvamatest koosseisudest kus Kaisa osalenud: JazZeppelin – tribute to Led Zeppelin (solist), ansambel Wilhelm (Eesti Laul 2014 finalist).

Paul Neitsov on Tartust pärit noor kittarist. Tartus Heino Elleri nim. muusikakoolis. Pilli võttis Paul kätte 12-aastaselt, kuid muusikaõpinguid alustas 14-aastaselt. Paul oli rahvamuusika ansambli Sireli (juhendaja Halliki Pihlap) kitarrist ja eestlaulja. Ansamblit Sireli on saatnud edu ka Eesti folkfestivalidel ja konkurssidel. Samuti on ansambel esinenud ka Tšehhis, Saksamaal ja Rootsis. Aastatel 2009 ja 2010 võitis Paul Viljandi Pärimusmuusika Keskuse korraldatud võistumängimisel parima näppepillide mängija auhinna. 2013. aastal võitis aga Elleri Rütmimuusika osakonna omaloomingukonkurssil ERMO parima instrumentalisti auhinna. Hetkel tegutseb Paul koolikaaslastest koosneva ansambli Wilhelm kitarristina. Wilhelm jõudis ka Noortebänd 2013 finaali ja Eesti laul 2014 poolfinaali.

FB: https://www.facebook.com/events/1447033905613731/

https://soundcloud.com/paul-neitsov/karlovas-on-peaaegu-kevad
https://www.youtube.com/watch?v=gnlcegRkpQw