Sündmuste arhiiv

Vabalava @ Uus Õu

200615_Vabalava

L  20.06 / 18.00 / prii / @ Uus Õu
Vabalava
Sündmust korraldab DD Akadeemia Helimaania.

Aeg on hääl lahti leelotada, ukulele ja kontrabass häälde panna, trummipulgad sirgeks painutada, metsasarv keerdu keerutada, luule sahtlitest välja luuletada ning jalakesed tantsisklema panna. Kindlasti on oluline ka kõrvu kikitada, sest tulemas on vabalava!

Laupäeval, 20 juunil kell 18.00 algab Uues Õues kontsert, mille kava saate ise kokku panna. Oodatud on nii muusika, luule kui ka muud kunstivormid. Igale kollektiivile on aega kuni 10 minutit (võib varieeruda olenevalt esinejate arvust). Kui soovite esineda üksi, kaksi või kambakesi, siis pange oma lühitutvustus teele siia -> anneliraabis@gmail.com. Mida varem, seda parem, nagu ikka.

Üritust korraldab DD Akadeemia Helimaania.

FB: https://www.facebook.com/events/856951494382979/