Sündmuste arhiiv

LIVE: Kaarel Kuusk & Fjordwalker / RUS (dj-set)@ Uus Õu

030715_kuusk
R / 03.07/ 20:00/ prii @ Uus Õu
LIVE: Kaarel Kuusk

Kaarel Kuusk on mitmekülgne helilooja, kes julgeb katsetada ja ületada ilma viisata ja passita kõikvõimalikke piire.

1.november 2012 alustas Kaarel Kuusk eksperimendiga “61 päeva”, mis on Soundcloud´i & Bandcamp´i keskkonnas olev blogi eesmärgiga edastada iga päev vahemikus 1.11-31.12 heliteosena mõni idee või sündmus möödunud päevast. Kaarel Kuusk on kirjutanud veel muusikat erinevatele lavastustele. Nende seast olulisemad näiteks 2012. aastal Tallinna Nukuteatris etendunud lavastus “Väike Kuningas” ning Õisu mõisas “Pulm” Lisaks on kirjutanud muusikat ka erinevate koostööprojekti jaoks teiste kunstivaldkonna esindajatega, näiteks : koreograaf Kalli Pikase tantsulavastus “Punane.” 2012 aastal toimunud 20. Muusikatriaadil pälvis Kaarel Kuusk parima omaloomingu preemia, Jazzkaare eripreemia ja publiku lemmiku tiitli. Muusikatriaadi žürii liige, klassikaraadio peatoimetaja Tiia Teder nimetas Kaarel Kuuske valmis heliloojaks.
Noor Tüür !

https://soundcloud.com/vonkuusk