Sündmuste arhiiv

DJ Don Erikson – R2 Etnokonservid @ Genialistide Klubi

100715_erikson_kodukas

R 10.07.15/ 23:00/ @ Genialistide Klubi/ prii

DJ Don Erikson – R2 Etnokonservid Genialistide Klubis

Toomas “Don” Erikson on läbi ja lõhki Tartu mees. Ilmavalgust nägi sealsamas 1973. aastal ning juba loetud aastad hiljem hakkas ta huvi tundma popmuusika kõikvõimalike äärealade vastu. Sellest talle muidugi ei piisanud ja alates 1997 on ta oma muusikamaitset plaadimängimise teel avalikult inimestele peale suruma hakanud.

Toomas Erikson on mänginud plaate Tartu Bashmendil, Ülelinna Reagge Diskol ning aidanud luua kultuurikollektiivi SensiBass ja asutada soundsüsteemi Athens Sound. 1999 ristis Bashment Kingz ta Don’iks ja see on hüüdnimi, mis Toomasele siiani külge on jäänud.

Don spetsialiseerub jamaika muusika erinevatele vormidele üle maailma ja etnomõjutustele tänapäeva moodsas muusikas.

FB: https://www.facebook.com/events/1464163660566727/