Sündmuste arhiiv

Pagulasdebatt osa 2 – Eesti võimalused integreerida

A3 Genklubi 07.10.15
K 07.10.15/ 18:00/ prii
Pagulasdebatt vol 2: “Eesti võimalused integreerida”
Eero Janson, Raivo Küüt ja Juhan Saharov

 

Kevadel vallandunud pagulasdebatt on Eesti avalikku ruumi polariseerinud määral, mis pole ühiskonnale tervikuna hea. Genialistide Klubis kahel järjestikusel kolmapäeva õhtul toimuvad aruteluõhtud aitavad kaasa ühisalustes kokkuleppimisele.
07. oktoobril debateerivad Eero Janson, MTÜ Pagulasabi juhatuse esimees; Raivo Küüt, Eesti politseiametnik, Politsei- ja Piirivalveameti peadirektor 2010–2013, hetkel siseministeeriumi korrakaitse- ja migratsioonipoliitika asekantsler ja sisekaitseakadeemia rektori nõunik ja Juhan Saharov, TÜ politoloogia doktorant ja MTÜ Johannes Mihkelsoni Keskuse pagulaste tugiisikuteenuse juht teemal “Eesti võimalused integreerida”.

 

 

========

30.09.15 Pagulasdebati I osa “Kas pagulasmure on Eesti mure?”on järelkuulatav siin:
https://soundcloud.com/genklubi/pagulasdebatt-30915-genialistide-klubis