Sündmuste arhiiv

“Ma tapsin roti” raamatuesitlus

Ma-Tapsin-Roti-plakat_291015

N/ 29.10.15/ 19:00/ prii
“Ma tapsin roti” raamatuesitlus
FB: https://www.facebook.com/MaTapsinRoti/

Mina olen Daniel. Lürbin siin rohelist teed ja tahaks teile kõigile tere öelda. See on aga raske, sest ma ei näe ju teid. Ok, kõik, mis ma siis tahan teha on teile seksuaalselt silma vaadata ja siis teeselda, et ma kohe üldse ei hooli.

Mida ma PÄRISELT tahan öelda on aga hoopis see, et mul tuleb suvel Eestis raamat välja. “Ma tapsin roti.” Seda võid siis lugeda kui jalgrattaga sõidad või bussiga.

Viimase jupi oma täiskasvanud elust olen püüdnud elada maailmas. Ma pean silmas maakera kaugetesse nurkadesse reisimist ja normaalse elu otsinguid. Sellest minu raamat räägibki. Seal on väljavõtted sellest, mis on vorminud mu elu.

1. Kõik leidis aset nii, nagu on kirjas.
2. Mõnda vestlust on loetavuse huvides toimetatud või kärbitud.
3. Kõik ei pruugi alati klappida, kuid asjale tuleb see ainult kasuks.