Sündmuste arhiiv

ESN Tartu SocialErasmus: Bachelor Auction

121115_ESN_Bachelor

N 12.11.15/ 21:30/1€ annetus
ESN Tartu SocialErasmus: Bachelor Auction
FB: https://www.facebook.com/events/475335092637657/

ESN Tartu (Erasmus Student Network Tartu) on mittetulundusühing, mis tegeleb Tartu erinevates kõrgkoolides õppivate välistudengite integreerimisega Eesti ühiskonda.

Are you interested in spending an awesome evening with the most eligible bachelors in Tartu? If yes then here’s your opportunity to do that! You can choose between 10 cute, friendly and talented guys – come and see them yourself! To make your choice easier, we are organizing an auction with all 10 guys for whom there is going to be a bidding war starting from 5€ for every bachelor. All the money we raise will go to support MTÜ Vahtramägi Lastekodu Mäe – kodu (http://vahtraleheke.ee/). So – here is your chance to get to know a nice guy, don’t miss it!!
Start putting some money aside because these guys are definitely worth it! We only accept CASH so be sure to bring enough of it with you!

We will start the auction at 21:30, so be there on time not to miss anything out. It will definitely be a night to remember ;)

Kas sooviksid veeta õhtu Tartu ihaldatuimate poissmeestega? Kui jah, siis nüüd on selleks parim võimalus! Valikus on 10 kena ja sõbralikku noormeest, kes kõik ootavad sinuga kohtumist. Valik saab kindlasti raske olema, aga me teeme asja veidi lihtsamaks: korraldame oksjoni, mille käigus on sul võimalus “osta” endale sinu jaoks sobivaim poissmees, pakkumised algavad 5 eurost. Kogutud raha kasutatakse MTÜ Vahtramägi Lastekodu Mäe – kodu (http://vahtraleheke.ee/) laste- ja noorteperede toetamiseks.. Sinu unistus õppida tundma üht toredat välismaist noormeest võib tõeks saada just sel õhtul – ära lase nii head võimalust käest!

Oksjon algab täpselt 21:30, seega tuleb kohal olla õigel ajal, et miski nägemata ei jääks.
NB! ARVELDAME SULARAHAS.

Kohtumiseni oksjonil!

————————–————————–——-
WHAT: ESN Tartu SocialErasmus: Bachelor Auction
WHEN: 12th of Novemberr 2015 at 21.30
WHERE: Genialistide Klubi, Magasini 5
HOW MUCH: reccomended donation 1 euro or more :)
CONTACT: ojala@esn.ee
————————–————————–——–