Sündmuste arhiiv

Must Kast esitleb: 5 GRAMMI SISEMIST RAHU

5grammi-A3-300x425

E 30.11.15/ 16:00/ VÄLJA MÜÜDUD
5 GRAMMI SISEMIST RAHU
http://www.teatermustkast.ee/lavastused/5-grammi-sisemist-rahu
12+, Noortele, Täiskasvanutele

AUTOR Kätlin Padesaar

LAVASTAJA Silver Kaljula
VALGUS JA HELI Kristo Kuusik
LAVAL Silver Kaljula (Vladimir)

Sotsiaalkriitiline monolavastus “5 grammi sisemist rahu” toob vaatajateni endise narkomaani valusad, aga ausad mõtted. Lavastuse eesmärk on tutvustada publikule narkootikumide mõju ühe noore mehe kaudu, kes alustas kanepiga, kuid lõpetas fentanüüliga – seda kõike väga inimliku eesmärgiga leida endas õnnetunne ja sisemine rahu.
Lavastus ei püüa kedagi hirmutada ega käsitletavale teemale omapoolset hinnangut anda, vaid pigem pakkuda üht lugu, mis räägib ausalt narkootikumide mõjust tarvitajale, lähedastele ja ümbritsevale ühiskonnale.

PIKKUS 60 minutit, vaheajata

http://www.teatermustkast.ee/

Lisainfo: info@teatermustkast.ee

Lavastust on võimalik ka tellida.
Toetab Eesti Kultuurkapital