Sündmuste arhiiv

Filmiõhtu: The Disappearance of Haruhi Suzumiya @Genklubi

151215_anime

15.12.15/20:00/ prii
Filmiõhtu: The Disappearance of Haruhi Suzumiya
FB: https://www.facebook.com/events/946913925370328/

 

Selle aasta viimane filmiõhtu on tulekul!

Teisipäeval, 15. detsembril algusega 20.00 saame jälle kokku, et vaadata üht animefilmi. Seekord osutus valituks The Disappearance of Haruhi Suzumiya. Üritus toimub tavapäraselt Genialistide klubi teise korruse saalis.

On detsembri keskpaik ja SOS-brigaadi pealik Haruhi Suzumiya kuulutab välja jõulupeo. Paari päeva pärast jõuab meie peategelane Kyon kooli, kuid avastab, et Haruhi on kadunud, tema sõbrad ei tunne teda enam ära ning brigaadi poleks nagu kunagi eksisteerinudki.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eHKyNQopYXo

Üritus on kõigile tasuta, Genialistide klubist on võimalik osta head-paremat süüa-juua! Film on jaapani keeles inglise keelsete subtiitritega ning kestab 160 minutit.

Näeme kohapeal!

This year’s last movie screening is almost here!

On Tuesday, 15th of Decemeber at 8 p.m. we’ll be watching another anime movie. This time we’ve chosen The Disappearance of Haruhi Suzumiya. As always, the event is held on the second floor of Genialistide Klubi.

It’s mid-December and the leader of the SOS-brigade, haruhi Suzumiya, announces a christmas party. A few days later our protagonist, Kyon, arrives at school only to find that Haruhi has disappeared, his friends don’t remember him no more and the brigade doesn’t exist anymore.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eHKyNQopYXo
The event is free of charge, Genklubi’s downstairs bar offers food and drinks. The movie will be in Japanese with English subtitles and is 160 minutes long.

See you there!