Sündmuste arhiiv

Psühhodisko – 2016. aasta esimene

290116_psyhhodisko_plakat_ver1

R 29.10.16/ 22:00/ prii

Psühhodisko – 2016. aasta esimene

FB: https://www.facebook.com/events/1558528074471002
DJd Ahto Külvet, Andreas McKeough ja Villi A. Koo

Psühhodiskonaudid mängivad gurmaanimuusikat raudse eesriide eest ja tagant.

Ainult vinüülidelt/vinyl only

Uksed 22:00
pääs prii

* Helsingist pärit Tartu-poiss Andreas McKeough on veider vinüülimuusika entusiast kelle proge, krautrocki, jazzi, funk’i, italodisco ja Ida-Euroopa muusika plaadikogu on pärit väikestest poodidest ja täikadelt nii Soomest, Eestist kui ka igalt poolt mujalt maailmast.

Andrease mixtaped soundcloudis:

https://soundcloud.com/dj-herkules-tatti

* Genialistide Klubi programmijuht Ahto Külvet on ka veider vinüülimuusika entusiast, toimetaja. Kõige rohkem erutab teda kummalise väljanägemisega tundmatute bändide ja plaadifirmade toodang ja nendelt uute/vanade pärlite leidmine. Stiilil pole vahet, peaasi et liigutab.

* Villi A Koo on hobiõllepruulija.
Kui Villi oli väike poiss, ei lindistanud ta raadiost kassetile eurolaule ja aastahitte, vaid rec nupp oli valmis endale jäädvustama kõige veidrama kõlaga lugusid, mis harvadel hetkedel eetrisse paisati. Kui Villi sai endale grammofoni, hakkas ta vinüülil otsima plaate ja lugusid, mis teistel olid kahesilmavahele jäänud, lootes komistada niiviisi träkkide otsa, mille kohta ta ise ütleks METSIK. Aeg-ajalt see tal ka õnnestub. Muusikat mängides no limits. keda kotib. võibolla aint mingeid melomaane ja vinüüligurmaane, aga Villi on lihtne poiss, selline klassiõhtu-dj