Sündmuste arhiiv

Comedy Estonia: Up Late with Comedy Estonia

191115_comedy

Comedy Estonia: Up Late with Comedy Estonia
T 23.02.16/21:00/ 4/5€

FB: https://www.facebook.com/events/207135806302929/

Legendaarseim komöödiaüritus Tartus on tagasi (seekord piletiga)!

Ah mida? Vaata, see võib tulla üllatusena, aga stand-up koosneb üldjuhul koomikutel kodus ette kirjutatud naljadest. Ja jõuluvana oli see alkoholi probleemiga mees teisest trepikojast.
Sellest tingituna tuli meie koomikutel mõte endale esitada väljakutse – tulla ühel õhtul lavale ilma mingisuguse ettevalmistuseta ja siis vaadata koha peal, kuidas nad olukorrast suudavad välja vingerdada, nagu sangarid seiklusfilmis või Ivo Linna muusikavideos. Et üritusele mingisugunegi raamistik anda, saavad nad aga koha peal teemad, mille baasil nad siis peavad improviseerima stand-upilikud naljad. Tulemus tuleb üliäge, või siis äärmiselt piinlik, igal juhul nalja hakkab saama!

“See oli parim asi, mida ma näinud olen” – mingi tüüp eelmine kord.

“Tekkis küsimus, miks nad teistel õhtutel üldse vaevuvad kirjutama nalju? Täiesti teine tase noh.” – üks teine tüüp eelmine kord.

★★★★★ – mingi e-meedia väljaanne.

Enamus etteasted on eesti keeles, aga mõned lodevuspagulased esinevad ka inglise keeles.

Õhtu algab 21.00 ja kestab kahes vaatuses orienteeruvalt kaks või kolm tundi. Vaheajal kostitab jookidega all korrusel Möku baar. Pilet on uksel 5 EUR / 4 EUR õpilastele ja veteranidele.

*****************************************

Line-up:
Karl-Alari Varma
Lowis Zezeran (AU$)
Ardo Asperk
Tim Reidy (IRE)
Sander Õigus
Mikael Meema
Daniel Veinbergs
Mikk Sügis
Rauno Kuusik
Kristjan Jekimov

*****************************************

This might come as a surprise to some but stand-up comedy is usually jokes that have been written beforehand. Just as Santa was actually the neighborhood drunk in a red suit, character acting for an easy buck.

This is why some of our comedians wanted to challenge themselves in a comfortable environment and try something different, daring one might even say. On this night you will see members of our crew get on the stage without any written material and they have to wiggle their way out of it somehow.

The one catch is that they will be given topics on the spot that are going to be the context of their improvised stand-up set. It might be amazing, it might be super awkward, all we know is that it’s going to be hilarious either way!

The show is presented mostly in Estonian with some acts in English.

The show starts at 21.00 and will be in two halves with no end in sight (or 2-3 hours). During the break you’re encouraged to go grab some brewskis from the Möku bar downstairs. Tickets 5 EUR cash at the door, 4 EUR for students and veterans.