Sündmuste arhiiv

Must Kast: ÕHUPALLID

280216_6hupallid

Must Kast: ÕHUPALLID
L 19.03.16/ 12:00/ 5€
FB: https://www.facebook.com/events/1562527420734912/

 

„Õhupallid“ (“Воздушные шарики” / “Balloons” / “O~~, O~~, O~~”) on Daniil Harmsi absurdimaigulistest lastelugudest-­vigurjuttudest inspireeritud meloodiline ja mängurohke lastelavastus. Ilmselt kõige silmatorkavam selle lavastuse juures on verbaalse väljenduse puudumine – õigemini, näitlejad küll häälitsevad, räägivad ning laulavad, kuid mitte üheski eksisteerivas keeles. „Õhupallid“ pakub minimaalsete vahenditega fantaasiaküllast ning kujutlusvõimet arendavat meelelahutust lastele (ja nende vanematele) rahvusest ning emakeelest olenemata. Raamlugu on olemuselt lihtne ja helge, üles ehitatud peategelasele, väikesele tüdrukule, kel on väga vahva vanaema ning eriliselt kirev fantaasiamaailm, mis ka teatrilaval manifesteerub.

Lavastaja: Kaija M Kalvet
Muusika: Kaarel Targo
Mängivad: Liina Leinberg, Laura Niils, Kristo Veinberg, Kaarel Targo

Kestus: 45 min
Soovitatav vanus vaatajale: 4+
Etendused toimub 28.02, 19.03, 17.04 ja 22.05 kell 12:00 Genialistide klubis.

Pilet 5 EUR. Küsi soodustust info@teatermustkast.ee
Piletid müügil Piletilevis ja vabade kohtade olemasolul tund enne algust kohapeal!
(http://www.piletilevi.ee/est/piletid/teater/laste_-_ja_noorteteater/must-kast-ohupallid-41389/)

TÄHELEPANU!!! Etendust on võimalik ka tellida! Selleks kirjuta info@teatermustkast.ee

Toetavad Eesti Kultuurkapital ja Tartu Kultuurkapital

- – -

“Balloons” is a melodic and playful production for children, inspired by Daniil Harms’ a bit absurd children stories and fables. The most striking part of this production is probably the lack of verbal expression – rather, the actors make sounds, talk and sing but not in any existing language. “Balloons” uses minimal means to offer fantasy-rich and imaginative entertainment for children (and their parents), regardless of their nationality and native language. The main storyline is simple and bright; it is built around the main character – a little girl who has a very spirited grandmother and a particularly colourful fantasy world, which will be manifested on the stage.

Director Kaija M Kalvet
Musical director Kaarel Targo
In roles Liina Leinberg, Laura Niils, Kristo Veinberg, Kaarel Targo

For children 4+
Duration 45 min

Tickets 5 EUR in Piletilevi:
http://www.piletilevi.ee/eng/tickets/kogupere/muusika_ja_teater/must-kast-ohupallid-39179/

More information and (group) discounts: info@teatermustkast.ee ,www.teatermustkast.ee

- – -

«Воздушные шарики» это мелодичный и полный игр детский спектакль, вдохновлённый шуточными рассказами с привкусом абсурда. Пожалуй, самое примечательное в этом спектакле – отсутствие вербального самовыражения – точнее, артисты конечно же издают звуки, говорят и поют, однако не используют для этого ни один из существующих языков.

«Воздушные шарики» при минимальных средствах предложат детям (и их родителям) богатое фантазией и воображением развивающее развлечение, независимо от их родного языка. Сюжет по своей природе простой и ясный, построенный вокруг главной героини, маленькой девочки, у которой есть замечательная бабушка и необыкновенно яркий мир фантазий, который и будет представлен на театральной сцене.

Постановщик: Кайя М Кальвет
Музыка: Каарел Тарго
В ролях: Лийна Лейнберг, Лаура Нийльс, Кристо Вейнберг, Каарел Тарго

Детям от 4 лет
Продолжительность спектакля 45 мин.

Билет: 5 евро

Билеты можно приобрести на сайте piletilevi.ee, а также в кассе театра за 1 час до начала спектакля (при наличии свободных мест).
(http://www.piletilevi.ee/rus/tickets/kogupere/muusika_ja_teater/must-kast-ohupallid-esietendus-170441/)

Скидки: info@teatermustkast.eewww.teatermustkast.ee

При поддержке Eesti Kultuurkapital и Tartu Kultuurkapital.