Sündmuste arhiiv

JAFF 2016: Rameni samurai (Jaapan 2011)

ramen-samurai

Jaff 2016: Rameni samurai (Jaapan 2011)
P 17.04.16/ 21:00/ 4€
http://jaff10.animefest.eu/filmid/ramen-samurai

Râmen samurai | Ramen Samurai | Рамен-Самурай R: Naoki Segi |
O: Dai Watanabe, Satoshi Izumi, Sayaka Yamaguchi |
2011 | 116 min |
MS-12 Stuudio: TNC, FM Fukuoka, Soul Boat Production

Kui Hikari saab teada oma isa surmast, otsustab ta suurlinnaelu selja taga jätta ja kolida oma lapsepõlvelinna, et jätkata tööd isa ramenirestoranis. Tal on aga raskusi isa retsepti taasloomisega ja ta pöördub abi jaoks lapsepõlvemälestuste juurde. Ainult hea kujutlusvõimega tugev sõdalane saab valmistada tõelist ramenit.

Узнав о смерти отца, Хикари принимает решение вернуться в свой родной город и продолжить семейный бизнес в отцовской лапшичной. Столкнувшись с проблемой восстановления рецепта приготовленияфирменного отцовского блюда – рамена, Хикари обращается к воспоминаниям своего детства. Местные мафиози всячески пытаются ему помешать, но Хикари стоек в своих намерениях. Ведь приготовить отличный рамен может только настоящий самурай!