Sündmuste arhiiv

Must Kast esitleb: 5 grammi sisemist rahu VÄLJA MÜÜDUD!

5grammi-A3-300x425

R 27.05.16/ 19:00/ VÄLJA MÜÜDUD
Must Kast esitleb: 5 grammi sisemist rahu

Autor Kätlin Padesaar, lavastaja Silver Kaljula, valgus ja heli Kristo Kuusik, laval Silver Kaljula (Vladimir) 

Sotsiaalkriitiline monolavastus “5 grammi sisemist rahu” toob vaatajateni endise narkomaani valusad, aga ausad mõtted. Lavastuse eesmärk on tutvustada publikule narkootikumide mõju ühe noore mehe kaudu, kes alustas kanepiga, kuid lõpetas fentanüüliga – seda kõike väga inimliku eesmärgiga leida endas õnnetunne ja sisemine rahu. Lavastus ei püüa kedagi hirmutada ega käsitletavale teemale omapoolset hinnangut anda, vaid pigem pakkuda üht lugu, mis räägib ausalt narkootikumide mõjust tarvitajale, lähedastele ja ümbritsevale ühiskonnale.

 

Lisainfo: info@teatermustkast.ee
Lavastust on võimalik ka tellida.
Toetab Eesti Kultuurkapital