Sündmuste arhiiv

FUSION II / Johannes Laas Kvintett

040616_Fusion

FUSION II / Johannes Laas Kvintett
L 04.06.16/ 22:00/ 5€
FB: https://www.facebook.com/events/1611555509172337/

Uue Õue avanädalat pidutseme uhkelt!
04.06 õhtul toome teie ette kaks ägedat bändi:

FUSION II

FUSION II on rahvusvaheline projekt, kus saavad kokku muusikud Eestist ja Prantsusmaalt. Bändi tuumik on välja kasvanud aastaid tagasi tegutsenud ansamblist group conFusion, kes ei jätnud ühtegi kuulajat oma muusikalise energiaga külmaks. Nüüd on kolm neist jälle kokku saanud, et tuua teieni teoseid muusikutelt, kes neid inspireerivad (Didier Lockwood, Mike Stern, Paco Sery, UZEB..) ning kuulda saab ka omaloomingut.

Bändi kuuluvad -

Kristen Kütner kitarril, kes on väga hinnatud muusik eesti proge/rock/funk scene’l juba aastaid. (Progress, Lexsoul Dancemachine, Põhja Konn..)

Ott Adamson trummidel, kelle suurepärane feeling ning tehnilised oskused teevad temast ühe nõutuima noore trummari eesti muusikamaastikul. (Dramamama, Speed King, Argo Vals band, Põhja Konn..)

Liis Lutsoja viiulil, kes on siinmail suhteliselt ainulaadne nähtus, kuna ta on Eestis üks väga vähestest rütmimuusika viiuldajatest. Ta on õppinud aastaid Prantsusmaal maailmakuulsa jazzviiuldaja Didier Lockwood’i juures ning on nüüd esimest aastat tagasi Eestis, et muuta klassikalist arusaama sellest, mida saab viiuliga teha.

Pariisis koolis käies (Centre des Musiques Didier Lockwood) sai Liis tuttavaks bassimängijaga, kelle nimi on Sébastien Richelieu. Nende ühine muusikamaitse tõi nad kohe kokku, sest kuigi nad õppisid väga traditsionaalses jazzikoolis, oli mõlemale hästi südamelähedane hoopis groove-, fusion- ning rockmuusika. See sõprus ning ühine muusikamaitse toob Sébastien’i nüüd Eestisse, et nad saaksid neljakesi tuua teieni õhtu täis energiast pakatavat jazz-rock muusikat.

JOHANNES LAAS KVINTETT

Johannes Laas kvintett tuli kokku selle aasta alguses. Muusikalist sümbioosi luuakse läbi Johannes Laasi loomingu, kus on jäetud ruumi ka improvisatsioonile ning vahetule muusikalisele dialoogile.

Kooseis:

Tobias Tammearu – saksofon
Marvin Mitt – kitarr
Johannes Laas – kitarr
Tõnis Koppel – bass
Ramuel Tafenau – trummid

22.30 Johannes Laas kvintett
23.30 FUSION II

Piletihind 5€