Sündmuste arhiiv

Psühhodisko – Psühhoteegi rääkivad pead @ Genialistide Klubi

psühho 123344
Gurmaanimuusika ja psühhodisko raudse eesriide eest ja tagant.
Ainult vinüülidelt/vinyl only
non-stop back2back:
psühhodiskonaudid ja Psühhoteek plaadipoe vedajad
AHTO KÜLVET
&
ANDREAS MCKEOUGH
Prii!/Free!
Esimese tunni 22:00-23:00 lasevad psühhodiskonaudid oma lemmiklugusid ja räägivad nende taustast. Näiteks saad teada mis oli Urmas Oti populaarseima saate tunnusmuusikaks, millal ja kuidas anti Melodija plaadifirma alt välja seeria “Sport ja muusika” plaate; kuidas 1965. aastal anti Kanadas  välja vinüülil lugu “Tartu Blues”, millal ja miks hakkas Kare Kauks kandma peapaela jne
* Helsingist pärit Tartu-poiss Andreas McKeough on Psühhoteek plaadipoe vedaja, veider vinüülimuusika entusiast kelle proge, krautrocki, jazzi, funk’i, italodisco ja Ida-Euroopa muusika plaadikogu on pärit väikestest poodidest ja täikadelt nii Soomest, Eestist kui ka igalt poolt mujalt maailmast. Tema mixtaped soundcloudis:
https://soundcloud.com/dj-herkules-tatti
ja
https://soundcloud.com/dj-koalap
* Ahto Külvet on ka veider vinüülimuusika entusiast, toimetaja ja Psühhoteek plaadipoe vedaja. Kõige rohkem erutab teda kummalise väljanägemisega tundmatute bändide ja plaadifirmade toodang ja nendelt uute/vanade pärlite leidmine. Stiilil pole vahet, peaasi et liigutab.
Andreasega back2back mängmine on omamoodi unelm – hea teada, et oled plaadimängijate taga inimesega kelle muusikavalik on sinu omast veel kraadi võrra psühhom!