Sündmuste arhiiv

Punk-Rock üllatus

Uues Õues

Reedel 9ndal septembril läheb Genialistide Klubi Hoovis kuumaks rock & roll ja punk-rock kütmiseks. BLUEINTHEFACE Soomest ja SKATE CHORDS Saksamaalt alustavad oma ühist Euroopa tuuri ning tuuri teine kontsert toimub justnimelt GENIALISTIDE KLUBI HOOVIS Tartus! Neile kaasa elamas ETERNIIT!

Eterniit 18:00
Skate Chords (ger) 19:00
Blueintheface (fin) 20:00
SISSEPÄÄS TASUTA!

BLUEINTHEFACE on bänd, mis Eestis väga suurt tutvustamist enam ei vaja. Esinetud on siin juba lugematuid kordi ning siinne publik on nad alati soojalt vastu võtnud. Blueintheface’i read on tuuri ajaks ka veidikene kodustatud – bändi ridades lööb kolm nädalat vältava tuuri kaasa ka Eestimaine kidramees.
Blueintheface’i muusika on lihnte ja otsekohene Punk-Rock / Rock & Roll kraam. Kompromissitu ja aus – nagu peab. Lavaline vabadus ja energia – BLUEINTHEFACE

https://www.facebook.com/bluukkarit

SKATE CHORDS on lihtne Punk-Rock trio Saksamaalt. Vanakooli Punk-Rock riffid Berliinist toovad 70ndate Punk-Rocki taas ellu ja seda nii ehedalt kui saab. Skate Chords trio lavaline olek ja küte on kiire ja äkiline.

http://skatechords.com/

ETERNIIT on teadaolevalt ainus Geo-Punk bänd. Stiililiselt raamideta Punk-Rock, kompamas maad nii Ska-Pungist, Jazzist, Bluusist ja Rock & Rollist. Tartust pärit pundi eesmärk on teha ehedat kraami ja lõbutseda täiel rinnal. Kaasa laulma ja tantsima hakkab publik juba esimestest lugudest ja pidu kestab hommikuni.

https://www.facebook.com/geoloogiapunk