Sündmuste arhiiv

Tervendavad Helid ja Spectromatics Visuals esitlevad: Jagaspace gongi-ambient

jagaspace

FB: https://www.facebook.com/events/300483480310852/

JAGASAPCE GONGI-AMBIENT
Teetalainetes lamamiskontsert planetaargongide ja analoogsüntesaatoritega.

Hea sõber, meil on hea meel kutsuda Sind ebaharilikule üritusele, kus puuduvad istekohad ja külastajatele
pakutakse kuulata muusikat lesides sügavas lõdvestunud seisundis. Seisund, milles tekkitakse teeta ja deltalained. Seisund, milles aeg kaob ära.

Meie aju töötab teatud sagedusalas. Need on viis erinevat sagedust, mis on võimelised meie aju tööle panema: beeta-, alfa-, teeta-, gamma- ja deltalained. Lamamiskontsert võimaldab viibida teeta lainedes.

Teeta etapp – väga sügava lõõgastuse seisund, olek, milles ajulainete aktiivsus aeglustub 4-7 tsüklit sekundis. Teeta lained kuuluvad meie alateadvusesse; nad mõjutavad seda osa meie ajus, mis on teadvuse ja teadvusetu vahel. See on koht, kus sa hoiad oma mälestusi ja kogemusi. Kui teetalained on ülekaalus, siis inimene kogeb loomingulist impulssi ja inspiratsiooni.
Argipäevas inimene viibib teetalainetes igal öösel. See kestab tavaliselt umbes 30 minutit. Teetalainete helidega saab seda aega pikendada kuni kahe tunni ja enamani.

See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja “osata” mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

_______________________________________________________

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, iga kord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse… See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja “osata” mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali ja sügavalt lõdvestunud seisundis, mistõttu palume võtta kaasa lamamisalus ja pleed. Kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada, leiame midagi kohapeal. Üritus kestab 2-3 tundi.

_______________________________________________________

LIVE:

KAUSHALYA / Vokaal / Süntosaatorid / Gongid
ALEKSANDR KARDASH / Gongid / Efektid
DENISS VINOGRADOV / Gongid / Efektid

VJ: SPECTROMATIC VISUALS / visuaalikujundid

_______________________________________________________

PILETID:
10.- eur, Piletid saab osta kohapeal sularaha eest

REGISTREERU:

http://goo.gl/forms/X58muYQ3I3

või tel. 51 972 973, info@helid.ee
_______________________________________________________

AADRESS
Genialistide Klubi, Tartu, Lai 37 taga (Magasini 5)

INFO:
tel. 51 972 973
e-mail: info@helid.ee