Sündmuste arhiiv

Näidisväitlus: “Daenerys Targaryen ei peaks vallutama Raudtrooni”

GOT_genklubile

FB: https://www.facebook.com/events/1590716424558445/

Filming of the new season of Game of Thrones began at the end of August. Despite that it’s still almost a year left to wait until it actually starts. Do you feel too that the withdrawal symptoms from watching Game of Thrones every Monday are getting so severe that you feel LIKE YOU CANNOT MAKE IT?

In that case we have a solution for you!

The merciless fight for the Iron Throne continues. Last we saw Daenerys Targaryen and her dragons sailing towards Westeros. Is the last representative of the house that conquered and united the Seven Kingdoms, Daenerys Targaryen, the right person to sit on the Iron Throne? Should Daenerys, who has never set foot on Westeros, who does not know the Westerosi life and people, really conquer the Seven Kingdoms?

University of Tartu Debate Club will organize a show debate based on the beloved TV series Game of Thrones, where four experienced debaters will present the pros and cons on the topic “Daenerys Targaryen should not conquer the Iron Throne“.

Everybody who loves Game of Thrones and who isn’t afraid of last season’s spoilers are welcome to join in on the debate.

The event is held in English and is free of charge.

The event is part of Tartu Student Days. More information about it can be found on http://www.studentdays.ee/en

Augusti lõpus algasid uue Troonide mängu hooaja võtted, kuid sellest hoolimata peab uue hooajani ootama veel peaaegu aasta. Kas sina tunned ka, et võõrutusnähud juba on nii rängad, et ENAM LIHTSALT EI SUUDA?

Sellisel juhul on meil on sulle lahendus!

Raudtrooni pärast käib jätkuvalt armutu võitlus ning viimati me nägime Daenerys Targaryenit ja tema draakoneid Westerosi poole seilamas. Kas Daenerys, Seitsme kuningriigi vallutanud ja ühendanud Targaryenide koja viimane esindaja, oleks õige inimene Raudtroonil istuma? Kas Daenerys, kes pole kunagi Westerosi pinnal viibinud, kes ei tunne sealset elu-olu ega sealseid inimesi, peaks seda vallutama?

Tartu Ülikooli Väitlusklubi viib läbi palavalt armastatud „Troonide mängu“ teemalise näidisväitluse, kus neli kogenud väitlejat esitavad nii poolt- kui ka vastuargumente teemal „Daenerys Targaryen ei peaks vallutama Raudtrooni“.

Kuulama, kaasa mõtlema ning oma arvamust avaldama on oodatud kõik, kel Troonide mäng või üleüldiselt väitlemine südamelähedane ning kes ei pelga viimase hooaja spoilereid.

NB! Üritus toimub inglise keeles ning on tasuta.

Üritus kuulub Tartu Tudengipäevade: OLE ROHKEM kavva. Vaata lähemalt www.studentdays.ee ja www.olerohkem.ee.