Sündmuste arhiiv

Lamamiskontsert teetalainetes

14449851_832238823578810_5397168317620126903_n

Facebook: https://www.facebook.com/events/1811437979068585/

Hea sõber, meil on hea meel kutsuda Sind ebaharilikule üritusele, kus puuduvad istekohad ja külastajad saavad kuulata muusikat lesides sügavas lõdvestunud seisundis. Seisund, milles tekivad teeta- ja deltalained. Seisund, milles aeg kaob.

Meie aju töötab teatud sagedusalas. Need on viis erinevat sagedust, mis on võimelised meie aju tööle panema: beeta-, alfa-, teeta-, gamma- ja deltalained. Lamamiskontsert võimaldab viibida teetalainedes.

Teetaetapp – väga sügava lõõgastuse seisund: selles olekus ajulainete aktiivsus aeglustub 4-7 tsüklit sekundis. Teetalained kuuluvad meie alateadvusesse; nad mõjutavad seda osa meie ajus, mis on teadvuse ja teadvusetu vahel. See on koht, kus sa hoiad oma mälestusi ja kogemusi. Kui teetalained on ülekaalus, siis inimene kogeb loomingulist impulssi ja inspiratsiooni ja tema kogemused tõstavad vaimset iseloomu.

Argipäeviti viibib inimene teetalainetes igal öösel. See kestab tavaliselt umbes 30 minutit. Teetalainete helidega saab seda aega pikendada kuni kahe tunni ja enamani.
See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja “osata” mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

_______________________________________________________

Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, iga kord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse… See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja “osata” mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja viibida Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda.

NB! Soovitame kuulata muusikat pikali sügavalt lõdvestunud seisundis. Selleks palume võtta kaasa lamamisalus ja pleed. Kui Sul pole võimalik asju kaasa võtta, siis anna teada – leiame midagi kohapealt. Üritus kestab 2-3 tundi,

_______________________________________________________

LIVE: TEETA LAINED

AIVAR TÄPSI / kristallkausid
ANNA DOTSENKO / vokaal, heliefektid
DENISS VINOGRADOV / elektroonika, meloodiline perkussioon, heliefektid

VJ: SPECTROMATIC VISUALS / visuaalikujundid

_______________________________________________________

PILETID:
10€. Piletid saab osta kohapealt sularahas.

REGISTREERU:

http://goo.gl/forms/X58muYQ3I3

või tel. 51 972 973, info@helid.ee
_______________________________________________________

AADRESS
Genialistide Klubi, Tartu, Lai 37 taga (Magasini 5)

INFO:
tel. 51 972 973
e-mail: info@helid.ee