Sündmuste arhiiv

Funk Embassy LIVE: Hõbe & Alvistar Funk Association

FunkEmbassy

Facebook: https://www.facebook.com/events/1297497636935626/

Saatkond kutsub vastuvõtule! Laval astuvad üles kaks värsket gruppi, keda te liiga lähedalt veel tunda ei saa. Seega on teil võimalus ka hiljem sõprade ees eputada: “teadsin neid enne kui nad kuulsad olid.”

☛ Hõbe
Kunagised progenohikud on leidnud kooskõla veidramuusika ja groove’i vahel. Kuna ise mõeldud muusikastiilid jätavad targema mulje, võib neid näiteks liigitada art-funk’i alla. Teisalt võid nende kohta öelda ka proge-funk. Olemuselt on see lihtsa groove’i peale ehitatud salaproge.
Kuula: soundcloud.com/h-be

☛ The Alvistar Funk Association
Bassimeestele tuntud Margus Alviste autorimuusika on ühendatud üheks assotsiatsiooniks. Teid ootab ehtne Fender Rhodes, 70ndate jazz bass, scatt’imine läbi vocoderi ja ennekõike väga mõnus groove. Kui rääkida silmapaistvusest, siis peaks see olema ainus bänd Eestis, kus lauldakse haldja keeles: Enya on Iirimaalt.

Kuula: soundcloud.com/alvistarfunkassociation. singli esitlus*

✎ Pilet: 5
✎ Uksed: 21