Sündmuste arhiiv

Dokumentaalfilmiõhtu: “Lauake, kata end”

Lauake, kata end

Facebook: https://www.facebook.com/events/353626508308932/

Dokumentaalfilmiklubi Sõõm kutsub dokfilmiõhtule!

11. oktoobril kell 18.00 on kõigil huvilistel võimalik üheskoos süüvida imetabase keskkonnateemalise dokumentaalfilmi “Lauake, kata end!” tegevustikku, mis avab vaatajatele globaalse toiduraiskamise probleemi olemuse ning paljastab poekettide jahmatavad telgitagused.

Kõigile osalejatele avaneb üritusel erakordne võimalus kuulda, kuidas vähendada igapäevast toidu tarbimist ning millised on toidu raiskamisest tulenevad tagajärjed. Probleemi tuleb analüüsima külalisesineja organisatsioonist Eesti Roheline Liikumine!

Filmi kestus: 73 minutit

NB! Pakume kodukootud kooki ning hõõguvat marjateed. Üritus on tasuta!