Sündmuste arhiiv

Psühhodisko: “Easy listening ja diivad”

Lear_machine_gun

Facebook: https://www.facebook.com/events/535378753319801/

Gurmaanimuusikat ja psühhodiskot raudse eesriide eest ja tagant.

Ainult vinüülidelt/vinyl only non-stop back2back:

AHTO KÜLVET & ANDREAS MCKEOUGH Prii!/Free!

Seekordsel Psühhodiskol keerutavad psühhonaudid Ahto Külvet ja Andreas McKeough oma ja plaadipoe Psühhoteek (fb.com/psuhhoteek/) kogudest pärit easy listening stiilis muusikat, mida kaunistavad vinüüli pressitud maailmadiivade palad. Muusikat tuleb nii siitsamast Eestist, Ida-Euroopast kui ka suure lombi tagant.

Menüüs on:
Easy listening (Eesti Raadio Estraadiorkester, Bulgaaria raadio- ja televisiooniorkester, Paul Mauriat, James Last, Burt Bacharach, ansambel Melodia Moskvast jne)
Diivad (Marju Kuut, Silvi Vrait, Aija Kukule, Alla Pugatšova, Eva Pilarova, Sofia Rotaru, Amanda Lear, Amii Stewart, Diana Ross, Debbie Harry, Donna Summer, Gloria Gaynor, Dalida, Rafaella Carra, Dionne Warwick jne)


DJ-d Andreas McKeough ja Ahto Külvet:
Helsingist pärit Tartu poiss Andreas McKeough on veider vinüülimuusika entusiast, kelle proge, krautrocki, jazzi, funk’i, italodisco ja Ida-Euroopa muusika plaadikogu on pärit väikestest poodidest ja täikadelt nii Soomest, Eestist kui ka igalt poolt mujalt maailmast. Tema mixtape’id Soundcloudis: https://soundcloud.com/dj-herkules-tatti ja https://soundcloud.com/dj-koalap
Ahto Külvet on ka veider vinüülimuusika entusiast ja toimetaja, keda kõige rohkem erutab kummalise väljanägemisega tundmatute bändide ja plaadifirmade toodang ja nendelt uute/vanade pärlite leidmine. Stiilil pole vahet, peaasi et liigutab. Andreasega back2back mängimine on omamoodi unelm – hea teada, et oled plaadimängijate taga inimesega, kelle muusikavalik on sinu omast veel kraadi võrra psühhom!