Sündmuste arhiiv

Muinasjutuõhtu ja soome-ugri disko

muinasjutuõhtu

Facebook: https://www.facebook.com/events/350598365279021/

Tartu Nefa Rühm esitleb ja horraldab: Hõimupäevade muinasjutuõhtu ja soome-ugri disko!

19.00–20.45 muinasjutuõhtu
Risto Järv räägib eesti muinasjuttudest ja jutustamise traditsioonist, enda koostatud ja kevadel ilmunud raamatust „Metsavaimu heategu. Sada eesti muinasjuttu metsast ja meist” ning jutustab mõned muinasjutud. Ungari ja teiste rahvaste muinasjutte jutustavad Jürgen Dengo ja Hanneleele Kaldmaa. Muinasjutte nautima ja väikest loengut nende jutustamise traditsioonist on oodatud kuulama nii suured kui väikesed

21.00–22.00 karjala muinasjutud plaadil − Janno Zõbin räägib karjala muinasjuttude plaadist, jutustab ja laseb plaadilt mõne muinasjutu

22.00–02.00 soome-ugri disko – Janno Zõbin ja Tõnn Adermann mängivad plaatidelt ja muudelt helikandjatelt head ja paremat muusikat laiast soome-ugri maailmast. Kuulda saab nii rahvamuusikat kui ka tänapäevasemat ja tantsulisemat muusikat – tööd nii kõrvadele kui ka jalgadele

Üritus on tasuta ja oodatud on kõik huvilised!

Üritus toimub koostöös Fenno-Ugria Asutuse ja Hõimupäevadega. Hõimupäevade info ja kava: https://fennougria.ee/uritused/hoimupaevad/hoimupaevad-2016/