Sündmuste arhiiv

Colors of Autumn

image description

Facebook: https://www.facebook.com/events/1234539236618382/

Cube-A(ska-rock) www.cube-a.org
Rainday Station(post punk) https://soundcloud.com/raindaystation
El Bacalao Fabuloso(flamenko) https://www.youtube.com/watch?v=WLbDb5mo0uc&feature=youtu.be

Cube-A(ska-rock)

Cube-A on ska-rock-bänd Eestist, mis haarab elemente rokk-, džäss- ja funk-muusikast. Kollektiiv koosneb võimsast rütmigrupist, teravaid soolosid kütvast kitarristist ning puhkpillimängijatest, kelleta on lõbus ja kaasakiskuv muusika mõeldamatu. Sellele kõigele lisab harukordselt tiheda heli õrna ja puhta lauluhäälega klaverimängija, kel on kanda ka taustalaulja roll. Ja loomulikult ei puudu bändist tundelisi ja pingestatud meloodiaid kandev esivokalist.
Kohe peale moodustumist asus kollektiiv lindistama debüütalbumit „Lennult”, mis peaks ilmuma tuleva kevade lõpuks.
Kuula ja tõmba: www.cube-a.org

Rainday Station(post punk)

Rainday Station moodustati 2011. aastal, mil kohalikku skeenesse jõudis värske huvi new wave’i ja post-punk’i vastu. Bändi asutajateks on kitarrist Arseni (Neon Noir) ja bassimängija-laulja Leo. Hiljem liitus nendega trummar Kir (Junk Riot, Electrobation).
Pärast “Soberdance EP” debüüt-reliisi 2013. aasta novembris otsis kollektiiv uusi inimesi ja viise, et laiendada oma helipilti. Lõpuks liitus nendega pikaajaline sõber Pjotr, kelle abil muutus nende sound võimsamaks, avaramaks ja julgemaks.
Bändi muusikat ja helipilti on mõjutanud muuhulgas The Cure, Editors, Depeche Mode, Nick Cave, Ghost ja paljud teised
Rainday Station on andnud laive nii Tallinnas kui ka Pärnus, Narvas ning osalenud edukalt ka Tallinn Music Weekil. Praegu on bänd avaldanud veel kaks singlit, millest viimane – “Lobster Circus” – on suunanud rühmituse rock’n’roll’i radadele.
Koosseis on äsja valmis saanud oma esimese täispika plaadi “Happy Songs for the Saddest City”, mis on peagi saadaval ka netiavarustes.

El Bacalao Fabuloso(Flamenco)
El Bacalao Fabuloso on hispaaniakeelseid laule esitav ansambel.
Nende repertuaaris on ilusad Hispaania, Kuuba, Columbia, Mehhiko rahva- ja poplaulud.

Pileti hind 3 eur.
Uksed 21.00