Sündmuste arhiiv

Festival “Teater noorele vaatajale” // Must Kast: “Jõud” (välja müüdud)

joud

Facebook: https://www.facebook.com/events/1066951506693288/

Autor: Kaija M Kalvet Tartu Forseliuse Kooli 7. klassi õpilaste loovtööde põhjal
Lavastaja: Kaija M Kalvet
Kunstnik: Illimar Vihmar
Helilooja: Marten Kuningas
Koreograaf: Helen Solovjev
Valguskunstnik: Karl Marken
Näitlejad: Jaanika Tammaru, Kaarel Targo, Mihkel Kallaste, Silver Kaljula, Birgit Landberg

“Jõud” on muusikaline noortelavastus, mis kannab endas usku, et MEIE võib olla suurem kui MINA, armastuse ja sõpruse jõud suurem grupimõjutuse ja sõltuvuse jõust; et avatuse, muutumise ja tahtejõud aitavad meid elu rasketest hetkedest edasi.

Lavastuse algmaterjaliks on Tartu Forseliuse Kooli 7. klassi õpilaste loovtööd, mis valmisid 2015. aasta sügisel. Autorite loovuse tunni ülesandeks oli kirjutada lugusid, mis nende arvates võiks noori inimesi kõnetada. Loodu põhjal on kokku põimunud lugu viiest põhikooliõpilasest, kes ootamatult leiavad iseenda ja sõpruse paigust, kuhu ja kellesse nad enne vaadata ei osanud.