Sündmuste arhiiv

CE esitleb: “Sander Õigus – Esimesed Triibulised” Sõu filmimine

sanferõigusõige

*******ETENDUS ON VÄLJA MÜÜDUD!*******

Comedy Estonia esitleb: “Sander Õigus – Esimesed Triibulised!” SOOLOSÕU FILMIMINE!

Sander Õigus teeb erilise sõu, kus filmitakse üles tema ülimenukas sooloetendus “Esimesed Triibulised!”.
Tule ja saa osa eestikeelse stand-up-komöödia suursündmusest ja tee oma energia ning naeruga filmimine veelgi lõbusamaks!

Comedy Estonia koomikud on eestikeelset stand-up-komöödiat arendanud juba pea kuus aastat. Sander Õigus toob teie ette oma täispika etenduse “Sander Õigus – Esimesed Triibulised!”. Sõu toimub 24. novembril algusega kell 21.00 Tartus Genialistide Klubis, kus see ka üles filmitakse.

Sander Õigus on Tartu vaimu üks lähedastest sõpradest, kelle räpparist Abraham Lincolni välimus peaks kõikidele juba tuttav olema. Sander on noormees, kellest oodati reaalteaduste pioneeri, aga saadi hoopis sõnasepast nilbik. Kuid äkki seda oligi meile vaja? Mees, kes oskab inimesi oma mugavustsoonist välja viia ning sellisel viisil, et see neile meeldib. Sander, ilma irooniata, on nagu narkootikum. Sa tead küll, et ta võib mõjuda sulle kahjulikult, aga samas on ta nii sõltuvust tekitav. Sa tahad, et ta oleks su onu! Aga mitte väga noorelt.

Sander Õiguse juhatavad sisse teised Comedy Estonia koomikud.

**********************************************
Piletid müügil Piletilevis hinnaga 5€!
Kohtade arv on piiratud!

Sõu tuleb esitusele eesti keeles

Etendus algab kell 21.00.
Sissepääs alates 20.30
Etendus kestab 2h koos vaheajaga
Sobib vanusele 16+