Sündmuste arhiiv

Fusion II live GenKlubis

Fusion_plakat_A3_2016_PRINT-page-001

Facebook: https://www.facebook.com/events/986140531492494/

FUSION II on rahvusvaheline projekt, kus saavad kokku muusikud Eestist ja Prantsusmaalt. Bändi tuumik on välja kasvanud aastaid tagasi tegutsenud ansamblist group conFusion, kes ei jätnud ühtegi kuulajat oma muusikalise energiaga külmaks. Nüüd on kolm neist jälle kokku saanud, et tuua teieni enda teoseid ja interpreteerida neid inspireerivate muusikute (Didier Lockwood, Mike Stern, Paco Sery, UZEB..) loomingut.

Bändi kuuluvad:

Kristen Kütner kitarril, kes on hinnatud muusik eesti proge/rock/funk-skeenes juba aastaid. (Progress, Lexsoul Dancemachine, Põhja Konn.)

Ott Adamson trummidel, kelle suurepärane feeling ning tehnilised oskused teevad temast ühe nõutuima noore trummari eesti muusikamaastikul. (Dramamama, Speed King, Argo Vals Band, Põhja Konn..)

Liis Lutsoja viiulil, kes on siinmail suhteliselt ainulaadne nähtus, kuna ta on Eestis üks väga vähestest rütmimuusika viiuldajatest. Ta on legendaarse prantsuse viiuldaja Didier Lockwoodi õpilane, kes mängib väga erinevates projektides nii siin- kui sealpool piiri ning õpetab eesti noori viiuldajaid.

Pariisis koolis käies (Centre des Musiques Didier Lockwood) sai Liis tuttavaks bassimängija Sébastien Richelieuga. Sébastien on Pariisi noorema generatsiooni üks nõutumaid basskitarrimängijaid. Liisi ning Sébastieni ühine muusikamaitse tõi nad kohe kokku, sest kuigi nad õppisid väga traditsionaalses jazzikoolis, oli mõlemale hästi südamelähedane hoopis groove, fusion- ning rockmuusika. See sõprus toob Sébastien’i nüüd Eestisse, et nad saaksid neljakesi tuua teieni õhtu täis energiast pakatavat jazz-rocki.