Sündmuste arhiiv

Talvise pööripäeva lamamiskontsert visuaalidega

talvisepööripäevalamamiskontsert

Facebook: https://www.facebook.com/events/233406980425437/

Talvine pööripäev on astronoomilise talve algus – aasta kõige lühem päev, mil päike saavutab kõige madalama positsiooni. Aasta kõige pimedal ajal on väga hea süüvida oma sisemisse maailma ja ette valmistada ennast uue valguse jaoks.

Kuulates muusikat lesides ja sügavalt lõdvestunud seisundis, aeglustub meie mõttetöö ning tekivad teeta- ja delta-ajulained ning aeg kaob. See on seisund, mis harmoniseerib ja tasakaalustab ning lubab süveneda oma olemusse.

MÄNGIVAD:
LILIA MÄRTMAA
DENISS VINOGRADOV
ALEKSANDER BACHMAN – visuaalid
_________________________________________________

OSAVÕTUTASU 10 eur
Tasuda saab kohapeal sularahas

REGISTREERU ONLINE http://www.prosvet.eu/est/online-registreerimine-tartu/
või tel. 559 30 551, e-mail: info@helid.ee

Ürituse kestvus on 2 tundi.

Võtke kaasa vaip, matt, pleed, paber ja pliiats, et kirjutada üles eesmärgid ja soovid eelseisvaks perioodiks. Te võite need ka varem juba kirja panna või lihtsalt läbi mõelda, mis on teie jaoks tähtis.