Sündmuste arhiiv

Psühhotunnel – Psühhodisko 2016 parimad palad

PSÜHHODISKO_201216_VER1

Facebook: https://www.facebook.com/events/691037574409611/

Plaadipoe Psühhoteek DJ-d Ahto Külvet ja Andreas McKeough valivad gurmaanimuusikat ja psühhodiskot raudse eesriide eest ning tagant.

Ainult vinüülidelt/vinyl only non-stop back2back:
AHTO KÜLVET & ANDREAS MCKEOUGH Prii!/Free!

Seekordsel Psühhodiskol keerutavad psühhonaudid Ahto Külvet ja Andreas McKeough oma ja plaadipoe Psühhoteek (fb.com/psuhhoteek/) kogudest pärit 2016. aasta parimaid vinüüipalasid. Ainult parimad, ainult psühhod, ainult sulle!

DJ-d Andreas McKeough ja Ahto Külvet:

Helsingist pärit Tartu poiss Andreas McKeough on veider vinüülimuusika entusiast, kelle proge, krautrocki, jazzi, funk’i, italodisco ja Ida-Euroopa muusika plaadikogu on pärit väikestest poodidest ja täikadelt nii Soomest, Eestist kui ka igalt poolt mujalt maailmast. Tema mixtape’id Soundcloudis: https://soundcloud.com/dj-herkules-tatti

Ahto Külvet on ka veider vinüülimuusika entusiast ja toimetaja, keda kõige rohkem erutab kummalise väljanägemisega tundmatute bändide ja plaadifirmade toodang ja nendelt uute/vanade pärlite leidmine. Stiilil pole vahet, peaasi et liigutab. Andreasega back2back mängimine on omamoodi unelm – hea teada, et oled plaadimängijate taga inimesega, kelle muusikavalik on sinu omast veel kraadi võrra psühhom!