Sündmuste arhiiv

Dokumentaalfilmiõhtu “Cowspiracy”

cowspiracy

Facebook: https://www.facebook.com/events/179322109214250/

Dokumentaalfilmiklubi Sõõm kutsub dokfilmiõhtule!

25. jaanuaril kell 18.00 on kõigil huvilistel võimalik üheskoos süüvida imetabase keskkonnateemalise dokumentaalfilmi “Cowspiracy” tegevustikku.

„Cowspiracy: The Sustainability Secret“ on murranguline täispikk keskkonnadokumentaal, mille keskmes on kartmatu filmitegija Kip Andersen. Mees paljastab tööstuse, mis praegusel ajal meie planeeti kõige rohkem hävitab, ja uurib, miks maailma tähtsaimad keskkonnaorganisatsioonid sellest rääkida kardavad.

Loomakasvatus on metsade maharaiumise, liigse veetarbimise ja keskkonnareostuse peamine põhjus. See tekitab rohkem kasvuhoonegaase kui transporditööstus ja on esmane tegur, mis aitab kaasa vihmametsade hävimisele, liikide väljasuremisele, elupaikade kadumisele, pindmise mullakihi erosioonile, ookeni surnud tsoonide tekkele ja peaaegu kõigile teistele keskkonnaprobleemidele. Ometi kestab see edasi, ilma küsimusi tekitamata!

Üritus on tasuta!

Pakume kodukootud vegan kooki ja hõõguvat marjateed!