Sündmuste arhiiv

Up Late with Comedy Estonia

uplatecomedy

Facebook: https://www.facebook.com/events/1610354105939092/

Legendaarseim komöödiaüritus Tartus on tagasi!

Ah mida? Vaata, see võib tulla üllatusena, aga stand-up koosneb üldjuhul koomikutel kodus ette kirjutatud naljadest. Ja jõuluvana oli see alkoholi probleemiga mees teisest trepikojast.

Sellest tingituna tuli meie koomikutel mõte esitada endale väljakutse – tulla ühel õhtul lavale ilma mingisuguse ettevalmistuseta ja siis vaadata kohapeal, kuidas olukorrast välja vingerdada, nagu sangarid seiklusfilmis või Ivo Linna muusikavideos. Et üritusele mingisugunegi raamistik anda, saavad koomikud kohapeal teemad, mille baasil nad stand-up’ilikud naljad improviseerima peavad. Tulemus tuleb üliäge, või siis äärmiselt piinlik, igal juhul nalja hakkab saama!

“See oli parim asi, mida ma näinud olen” – mingi tüüp eelmine kord.

“Tekkis küsimus, miks nad teistel õhtutel üldse vaevuvad kirjutama nalju? Täiesti teine tase noh.” – üks teine tüüp eelmine kord.

★★★★★ – mingi e-meedia väljaanne.

Enamus etteasted on eesti keeles, aga mõned lodevuspagulased esinevad ka inglise keeles.

Õhtu algab 21.00 ja kestab kahes vaatuses, orienteeruvalt kaks või kolm tundi. Vaheajal kostitab jookidega all korrusel Möku baar. Pilet on uksel 5 EUR sulli.
*****************************************

This might come as a surprise to some of you but the jokes in stand-up comedy have all been written beforehand. Just as Santa was actually the neighborhood drunk in a red suit who dressed up for an easy buck.

This is why some of our comedians wanted to challenge themselves in a comfortable environment and try something different, daring one might even say. On this night you will see members of our crew get on stage without any written material and they have to wiggle their way out of it somehow.

The catch is that they will be given topics on the spot that are going to be the base for their improvised stand-up set. It might be amazing, it might be super awkward, all we know is that it’s going to be hilarious either way!

The show is presented mostly in Estonian with some acts in English.

The show starts at 21.00 and will be in two halves with no end in sight (or 2-3 hours). During the break you’re encouraged to go grab some brewskis from the Möku bar downstairs. Tickets 5 EUR cash only at the door