Sündmuste arhiiv

TalveAkadeemia: KAMA2 debatt “Teadlik toiduvalik”

Teadliktoiduvalik

Facebook: https://www.facebook.com/events/677852655749724/

Debatil arutavad nelja erineva valdkonna inimesed toitumisvalikute teemadel. Millised toidud on keskkonnasõbralikud? Kas imporditud mahetoit või kohalik toodang on parem? Millistes toitudes on enim taimekaitsevahendite jääke? Lisaks arutletakse FairTrade toodete kontseptsiooni üle. Arusaadav, et Eestis ei kasvagi kõik taimed, kuid sul on siiski võimalik teha valik, kas toetad kohalikke talunikke, väiketootjaid, tööstureid, transpordifirmat vms. Lõpuks, kas odav kaugelt pärit toit võib olla sulle kahjulik või pakub hoopis kasulikke vitamiine?
Debatil on võimalik ka publikul aktiivselt kaasa lüüa.

Rohkem infot:
www.talveakadeemia.ee
www.facebook.com/talveakadeemia
www.instagram.com/talveakadeemia/

Tutvu ka teiste üritustega:

https://www.facebook.com/events/258267511290035/

TudengiTeaduse nädala suurtoetajad on Keskkonnainvesteeringute Keskus, Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Eesti Maaülikool.