Sündmuste arhiiv

Sibyl Vane’i plaadiesitlus Tartus + DND

18238696_1579514925416022_4332383609036673267_o

Facebook: https://www.facebook.com/events/1844587522531057/

Koostöös Läti plaadifirmaga I Love You Records värske omanimelise albumi ilmutanud Sibyl Vane esitleb oma albumit 20. mail Tartus Genialistide klubis.

Uksed avatakse kell 22. DND astub lavale kell 23 ja Sibyl Vane pärast seda.

Pilet maksab 8 eurot.

>>>SIBYL VANE<<<
Alternatiivroki trio Sibyl Vane on Eesti ja lähiriikide muusikasõpradele teadvuses ja pleilistides juba viimased viis aastat. Regulaarne tuuritamine Baltikumis, Soomes ja Rootsis on neist aastatega vorminud jõulise ja veenva kontsertbändi, kelle muusikas ristuvad õrnus ja jõulisus. Nende karismaatiline liider, laulev-kitarrist Helena Randlaht, on liialdamata unikaalne nähtus Eesti rokiskeenes, keda on kõrvutatud Anna Calvi ning PJ Harveyga. Muidugi leidub Sibyl Vane’i muusikas viiteid kõigele sellele, mida mäletame 90ndate MTV rokilistidest ja higistest rokiklubidest, mida toona külastati. 2017. aasta aprillis annab Läti plaadifirma I Love You Records välja nende teise albumi, mis märgib oluliselt täiskasvanulikuma kõla ja tumedama meeleoluga uut ajajärku bändi loomingus.

Kuula uut albumit

Sibyl Vane’i ametlik fännitoodet pood

Vaata uue albumi muusikavideosid:
No 44
Bomber

Jälgi Sibyl Vane’i:
Facebook
Instagram
Youtube
Soundcloud

>>>DND<<<
Londoni rokiklubides karastunud tume ja meloodiline alternatiivroki kvartett DND Eesti kuulajatele tutvustamist ei vaja. Eelmise kümnendi lõpus intensiivsemalt kodumaal esinema hakanud bänd pühkis aastate eest Suur-Britannia tolmu jalge alt ja on end kehtestanud siinse rokiskeene paremikus. Kolmekeelne album „A Birthday / День Рождения“ kinnistas DND kodumaa publiku teadvusesse ja 2013. aastal ilmunus nende esimene täielikult eestikeelne album „Tulede säras“. Viimastel aastatel harva avalikkuse ette astuv DND on just valmis saanud oma sügisel ilmuva plaadi “Kõikide haiguste ravi” materjali, millest mitu lugu kontserdil esmasesitlusele tulevad.

Kuula viimast singlit:
Hoia Mind Mu Enda Eest

Jälgi DND-d:
Facebook
Youtube
Soundcloud